Vác és környéke
    Vác és környéke
Vác és környéke   - ������p������t������ipar
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
csempe, padlólap épületgépészet villanyszerelés
építőanyag, tűzelőanyag fa, fűrészáru
 
  ��p��t��anyag, t��zel��anyag
 
 Duna-Dráva Cement Kft.
Város: 2600. Vác
Utca: Kőhídpart dűlő 2. 9172
Telefon: 06 27 511-600
Fax: 06 27 511-760
Mobil:
Weblap: www.duna-drava.hu
E-mail: molnarb@duna-drava.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőanyag, tűzelőanyag
Bemutatkozás:

A Duna-Dráva Cement Kft. a nagy hagyományokkal rendelkező Beremendi Cement- és Mészipari Rt. és a Váci Dunai Cement- és Mészmű Kft. egyesülésével jött létre 1997-ben. A társaság 2,4 millió tonna cementgyártó kapacitásával meghatározó tényezője a hazai építőanyag piacnak. Termékeivel az életminőség javításában, egy jobb világ felépítésében szeretne segíteni.

Az elmúlt évek jelentős fejlesztéseinek eredményeként javult a termékek minősége, miközben jelentősen  csökkent a gyárak által okozott környezeti terhelés. A környezetvédelem a cég munkatársai és ügyfelei számára egyaránt kiemelten fontos kérdés, ezért különös figyelmet fordít az egyre szigorodó - az európai követelményeknek is megfelelő - előírások betartására. Előtérbe helyezi a másodlagos hasznosítású tüzelő- és nyersanyagok felhasználását, kímélve ezzel a természetben még fellelhető nyersanyagkészleteket. A gyártási folyamatokban korszerű, jól bevált környezetkímélő technológiákat alkalmaz. Célja a folyamatos, de a jövő szempontjait is szem előtt tartó fejlődés fenntartása.

A cég személyre szabott továbbképzési lehetőségeket nyújt munkatársai számára, hogy a folyamatos és célirányos személyzetfejlesztéssel biztosítsa a színvonalas működéshez szükséges szakmai hátteret.

 A termékek kiváló minőségét az  ISO 9001:2001 és az ISO 14001:1997. sz. minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer biztosítja. A társaság legfőbb célja a vásárlók igényeinek színvonalas kielégítése és a változó piaci körülményekhez való folyamatos alkalmazkodás. A vevők elégedettségének rendszeres mérésével és az adatok elemzésével igyekszik erősíteni piaci pozícióját. Technológiájának és termékeinek folyamatos fejlesztésével megy elébe a jövő kihívásainak. Nagyra becsüli ügyfélkapcsolatait és a közös sikereken munkálkodik.

A társaság a termelőtevékenységen túl támogatja a jótékonysági kezdeményezéseket, valamint közreműködik a helyi és regionális szociális, illetve kulturális események megrendezésében is. A helyi társadalommal való kapcsolatát az együttműködési készség és nyitottság jellemzi.

A Duna-Dráva Cement Kft. tevékenységében a cementgyártás mellett a transzportbeton és kavicsüzletág is fontos szerepet játszik. Az ország valamennyi térségében  jelen vannak a TBG néven működő transzportbeton üzemek és a nyersanyagellátást biztosító kavicsbányák.

Fényképek:

 Fenyvesi Kft.
Város: 2600. Vác
Utca: Honvéd u. 26. 9178
Telefon: 06 27 314-865
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail: fe-mix@invitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőanyag, tűzelőanyag
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

TÜZELőANYAG KERESKEDELEM

BETONGYÁRTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.